är tom...

Ändra - Kassan

HEM | OM TOBAKSKEMI.SE | KÖPVILLKOR | KONTAKTA OSS

Mitt konto

Kategorier
KemikalierKungssnus TillbehörspaketKungssnus aromerPrillan aromerCoobra aromerPrillan & Coobra snuskemikalierRökaromer & TjäraMald EkEssenserSnusdosorFlaskor och tillbehörSnus T-Shirt & KassarBöcker om snusMätutrustningRecept & tips för snusEvangemang

Nyheter mer
Rökarom Coobra
Rökarom Coobra
20.00Kr

Sök
 

SLUTSÅLT 1juli - Rookie Meet hos Kungssnus och Tobakskemi
Tillbaka Recensioner

Rookie Meet hos Kungssnus och Tobakskemi
(I biljettpriset ingår även ett medlemskap hos Kungssnus under 1-2juli)

Den 1juli klockan 10:00 slår vi upp portarna igen till vår gemensamma Shop/Lounge. Temat denna gång blir Rookie vilket innebär att visar hur vi bakar snus live från torrt tobakspulver till färdigt snus. Du får chansen att se hur alla momenten går till och får tips, trix och så klart komma med frågor under hela snustillverkningen. En tomteverkstad för alla snusbagare.

Här finns även HELA Kungssnus/Tobakskemi sortimentet under samma tak! En fantastisk dag bland snusare på alla nivåer, att dela tips och trix och framför allt umgås.

Vi ska ha en underbart trevlig heldag tillsammans där vi har chansen att få träffa många andra snusfantaster och ni får möjligheten att träffa oss på Kungssnus!

Dagen kommer bjuda på aktiviteter som bland annat snusblandning av olika sorters tobak på lösvikt och kryddning i vår kompetta kryddhörna och mycket annat. Ta med något ätbart för på förmiddagen kommer vi tända grillarna utomhus om det är solsken. Eftermiddags kaffe/fika och på kvällen så bjuder vi på riktigt med kvällsmat. Givetvis så får ni ta med öl och dylikt att smutta på, kylskåp finns och det blir aktiviteter långt in på natten.

Var nu inte blyga med att samordna samåkning och övernattning då detta med all säkerhet kommer bli en lång dag! För att allt detta ska vara möjligt så kommer vi behöva ta en avgift som ni säkert förstår, Dessutom gäller förbokning senast 25e Juni och att din biljett till festen är betald! Biljetter skickas ut senast en vecka innan träffen.

Begränsat antal platser och vi sätter stopp när vi känner att det inte får plats fler personer. Vill du vara säkrad en plats måste du ha en biljett.

Samordna transport och övernattning: https://www.facebook.com/events/268518853612065/?ti=clBadplats finns på promenadavstånd så ta gärna med badbyxor och handuk.

Övernattning: Ta med något att ligga på, täcke och kudde så ordnar vi resten.

Plats:
KungsSnus
Glasbruksvägen 52
361 94 Eriksmåla
Telefon: 0470 – 122 70

Ångerrätten gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter

Välkommna!!
Aimo Pekkala och Oscar Ljungberg

SLUTSÅLT 1juli - Rookie Meet hos Kungssnus och Tobakskemi
Klicka för förstoring
SLUTSÅLT 1juli - Rookie Meet hos Kungssnus och Tobakskemi
Klicka för förstoring
SLUTSÅLT 1juli - Rookie Meet hos Kungssnus och Tobakskemi
Klicka för förstoring
Kunder som har köpt den här produkten köpte också
 

Facebook
Besök oss på Facebook

Instagram
Besök oss på Instagram
 

Copyright © 2016 tobakskemi.se - E-butik levererad av DistansData

 
Recensioner mer
Skriv en recension om denna produkt!


2 dec - Knytkalas hos Kungssnus 

Snusträff 4november
 2017-12-02
Boka plats

 

Snusgrupp på Facebook